Home
Doe mee
Contact
Winnaars
Planning
Partners

Prijzen reglement

Prijzen reglement

 1. De verkiezing Beste Folder Awards (hierna te noemen: de Actie) is een initiatief van de brancheorganisatie van folderverspreiders: de DDMA Businessgroep Verspreidingen (hierna: DDMA BGV). Q&A onderzoek BV voert de werkzaamheden voor de editie 2018 uit. Bij vragen kunt u mailen naar info@bestefolderawards.nl.
 2. De Actie loopt van 8 februari 2018 tot en met 5 april 2018.
 3. De Actie betreft een publieksverkiezing, waarbij folderaars oproepen tot stemmen en waarbij consumenten/respondenten hun mening kunnen geven over desbetreffende folders. Consumenten/respondenten maken kans op basis van een afgeronde deelname op verschillende prijzen.
 4. De deelnemers maken kans op:*
  • Apple iPad, 32GB, Space Gray t.w.v. € 379,-
  • 10x YourGift Cards t.w.v. € 10,- p.st.
  Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.
  * of vergelijkbare producten indien niet voorradig op het moment van inkopen.
  * waarde indicatie december 2017
 5. Het prijzenpakket heeft een totale waarde van € 479,- inclusief btw.
 6. Iedere deelnemer kan meerdere malen deelnemen aan de Actie, maar maakt kans op maximaal één prijs.
 7. Q&A onderzoek BV trekt na afloop van de verkiezing van de Beste Folder Awards uit de e-mailadressen van mensen die een vragenlijst volledig hebben ingevuld, prijswinnaars. ‘Volledig’ houdt in dat u de vragenlijst tot en met de laatste vraag heeft ingevuld.
 8. De aanwijzing van de prijswinnaars geschiedt in week 19 van 2018 door de trekkingscommissie van Q&A onderzoek BV.
 9. De prijs en/of eventuele restwaarde is niet inwisselbaar tegen contanten en/of andere prijzen.
 10. U krijgt als prijswinnaar persoonlijk een e-mail met daarin vermeld dat u prijswinnaar bent. Q&A onderzoek BV behoudt zich echter het recht om de prijs te vervangen voor een vergelijkbare prijs, in het geval dat de genoemde prijs/getoonde prijs in de reageertijd niet meer leverbaar is.
 11. U als geïnformeerde prijswinnaar heeft vier weken de tijd om te reageren. Als u niet binnen vier weken heeft gereageerd, middels een reply e-mail, vervalt het recht op de prijs. In de e-mail die u als prijswinnaar toegestuurd krijgt wordt uw toestemming gevraagd om uw naam en woonplaats op de website www.bestefolderawards.nl, op de pagina met prijswinnaars, te publiceren. Als in de reply e-mail niet specifiek uw toestemming wordt gegeven wordt u vermeld als “anoniem” of in het geheel niet vermeld.
 12. Q&A onderzoek BV behoudt zich het recht voor om het prijzen reglement en de getoonde prijzen op de website tussentijds te wijzigen. Wijzigingen zullen in dit prijzen reglement op de website worden vermeld alvorens de wijzigingen toe te passen.
 13. In geval van een redelijk vermoeden van onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, misbruik of fraude behoudt Q&A onderzoek BV zich het recht voor om deelnames of deelnemers aan de Actie te weigeren of het recht op een prijs (achteraf) te laten vervallen.
 14. Q&A onderzoek BV is niet aansprakelijk voor enige (gevolg)schade van deelnemers of derden die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze Actie.
 15. In alle zaken waarin dit prijzen reglement niet voorziet, beslist Q&A onderzoek BV.