Home
Doe mee
Contact
Winnaars
Planning
Partners

Veel gestelde vragen

FAQ

Hoe kan ik mijn stem uitbrengen en de folders beoordelen?

Stemmen kan via de button op de homepage en via www.bestefolderawards.nl/stemmen. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm.

Kost het geld als ik wil stemmen?

Nee. Het stemmen is kosteloos.

Waarom zou ik meedoen aan de verkiezing?

Als je meedoet aan de verkiezing maak je kans op leuke prijzen. Daarnaast help je een groot aantal folderaars aan belangrijke informatie voor het verbeteren van hun folder. Ook help je jouw favoriete folder in de strijd om de ‘Beste Folder Awards’.

Wanneer worden de winnaars van de prijzen bekendgemaakt?

De prijswinnaars worden bekendgemaakt na afloop van de verkiezing, in week 19. Zij worden benaderd via e-mail en na goedkeuring worden zij bekendgemaakt op deze website.

In welke periode kan ik stemmen?

Je kunt stemmen vanaf 13 februari tot en met 2 april.

Is mijn stem anoniem?

We gebruiken jouw gegevens enkel als achtergrondvariabele bij de resultaten van de verkiezing. Hiermee kunnen we de uitkomsten statistisch indelen.

Wat wordt er met mijn e-mailadres gedaan?

Het e-mailadres wordt gebruikt om je een bevestiging te sturen, nadat je jouw stem hebt uitgebracht. Daarnaast informeren wij je in een e-mail over de prijswinnaars. In het privacy statement is hier meer over te lezen.

Kan ik na de verkiezing de resultaten bekijken?

Na de verkiezing worden de resultaten op de website gepubliceerd.

STAAT JE ANTWOORD ER NIET BIJ?

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Wordt jouw vraag hier niet behandeld, dan kun je ons een e-mail sturen. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.